06 50 252 484
  Rapenburgsestraat 40 -7131 CZ Lichtenvoorde

Wie is Kidsfysio Lichtenvoorde?

Isabelle Bonthond- Durein

Van jongs af aan wilde ik kinderfysiotherapeut worden. In mijn jeugd kwam ik vaak in de kinderpraktijk van mijn moeder. Ik hielp graag mee met de spelletjes binnen de therapie.

 

Na mijn afstuderen in 2001 aan de Universiteit van Gent, begon ik in diezelfde praktijk te werken. De praktijk was onderhand uitgegroeid tot een multidisciplinair centrum voor ontwikkelingstherapie en vroegbegeleiding. In deze periode was ik actief binnen de follow up van prematuren en deed ik de opleiding tot NDT therapeut waarbij ik me specialiseerde in een neurologische oefenmethode voor kinderen met hersenbeschadiging.

 

Na mijn verhuizing naar Nederland volgde ik de opleiding tot kinderfysiotherapeut in Breda. Gelijktijdig werkte ik in het UMC St. Radboud Amalia kinderziekenhuis. Met veel plezier deed ik zowel het klinische werk (afdeling neonatologie, cardiologie) en het poliklinische werk (follow up van prematuren en diagnostiek).

 

Toch ligt mijn hart meer in de begeleiding van kinderen dichter bij huis, waarbij ik de interactieve samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen belangrijk vind. Vandaar dat ik de overstap maakte naar een particuliere praktijk in Arnhem. De combinatie praktijk, huisbezoeken en werken op een speciaal basisonderwijs biedt een mooie diversiteit aan leeftijden, hulpvragen en samenwerking.

 

In 2010 besloot ik mijn eigen kinderpraktijk te starten in Lichtenvoorde. Een plek waar ik mijn kennis en kunde kan combineren en inmiddels een netwerk heb opgebouwd met collega’s van diverse disciplines om zo elk kind en ouder de best mogelijke zorg te bieden.

Kinderteam Oost Gelre

‘Alles wat je aandacht geeft groeit!’