06 50 252 484
  Rapenburgsestraat 40 -7131 CZ Lichtenvoorde

Samen werken

Samen Werken; met diverse disciplines binnen de zorg, in een centraal gezamenlijk pand in Lichtenvoorde. Vanaf begin juli nemen een zestal ondernemers hun intrek in het vernieuwde pand aan de Rapenburgsestraat nummer 40. In de afgelopen maanden is hier hard gewerkt om van twee panden een prachtige locatie te maken.

 

De ondernemers die zich (opnieuw) in het pand vestigen zijn: Huid- en Oedeemtherapie Oost Gelre, Kidsfysio Lichtenvoorde, Ostheopathie Lichtenvoorde, Podotherapie Dorien Ketelaars, Psychologenpraktijk Achterhoek; MVO Psychologie & Coaching en Verloskundigenpraktijk La Vie. Door samen in het pand te werken, kunnen zij het nodige voor elkaar betekenen en daarnaast hun klanten zorg dichtbij huis bieden. Alles onder één dak.

 

De officiële open dag volgt na de zomervakantie, op (koop)zondag 2 september. Belangstellenden kunnen ook gerust al eerder binnenlopen om het pand te bekijken of gebruik te maken van de aangeboden diensten. Namens de ondernemers bent u van harte welkom aan de Rapenburgsestraat 40. Zij kijken er naar uit om hun intrek te nemen op de nieuwe locatie.

Kinderteam Oost Gelre

‘Alles wat je aandacht geeft groeit!’